Opriri posibile de apă pentru lucrări de modernizare şi de intervenţie în oraşul Durleşti şi localităţile Tohatin şi Coloniţa

0
699

În legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită  să întrerupă furnizarea apei potabile pe data de 20, 21 şi 22 noiembrie 2019 ,  în intervalul orar 09:00-20:00. Va fi posibilă deconectarea apei potabile a consumatorilor din or. Durleşti, din perimetrul delimitat de următoarele străzi:

  • str. Viilor, precum şi stradela Viilor;
  • str. 27 august 1991;
  • str. Livezilor;
  • str. Mihail Sadoveanu.

Iar în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania ,,Gas Natural Fenosa”, vineri, pe data de  22 noiembrie 2019,  în intervalul de timp  09:00–17:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă a consumatorilor din satele Tohatin şi Coloniţa.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create consumatorilor afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm, că echipele de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii suplimentare şi probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Departamentul dispecerat, la numerele de tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77, care activează NON-STOP.