Peste 10 mii consumatori, deserviți în iunie la ghișeele S. A. „Apă-Canal Chișinău”

0
472

Peste 10 mii de consumatori au fost deserviți în luna iunie curent, la ghișeele întreprinderii, care s-au adresat, fie pentru soluționarea operativă a diverselor situații, fie pentru achitarea serviciilor prestate.

Astfel, pe parcursul lunii trecute, specialiştii din cadrul Sectorul informare şi achitări ai întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 1743 consumatori, servicii de informare – pentru 3176 consumatori. Totodată, circa 5149 persoane au efectuat achitări în casierie fiind înregistrate în total 634 de cereri și scrisori.

Reamintim că, toți consumatorii se pot adresa specialiștilor din biroul 101, str. Albișoara, 38 pentru a obține răspunsuri la orice întrebare ce ține de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare. Aici pot obține informații despre condițiile tehnice și pot coordona proiectele de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, pot perfecta contracte de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate și pot achita pentru serviciile prestate.