Peste 7200 de consumatori au fost deserviți în martie la ghișeele S. A. „Apă-Canal Chișinău”

0
289

S.A. „Apă-Canal Chișinău” informează că pe parcursul lunii fmartie, în scopul soluționării operative a diverselor situații, dar şi pentru achitarea serviciilor prestate, la ghișeele întreprinderii s-au adresat peste 7200 de consumatori.  Astfel, specialiştii din cadrul Secţiei informare şi achitări a întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 1620 consumatori, servicii de informare – pentru 2500 consumatori. Totodată, circa 3940 persoane au efectuat achitări în casierie şi circa 390 de cereri au fost înregistrate.

Reamintim că, toți consumatorii se pot adresa specialiștilor din biroul 101, str. Albișoara, 38 pentru a obține răspunsuri la orice întrebare ce ține de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare. Aici pot obține informații despre condițiile tehnice și pot coordona proiectele de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, pot perfecta contracte de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate și pot achita pentru serviciile prestate.

De la lansarea Sectorului informare şi achitări, peste 300 de mii de consumatori au fost consultați privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.