Revenim cu detalii despre accidentul de pe str. Alexandru cel Bun

0
489

Pe data de 6 februarie curent, angajaţii ACC au efectuat lucrări de reparaţie la reţelele de canalizare menajer-fecaloidă cu D-400 mm de pe str.  Alexandru cel Bun, 36, încheind ziua de muncă la orele 22.00.

Dat fiind complexitatea lucrărilor şi având în vedere, că pe acest tronson era necesar de executat  lucrări suplimentare la reţelele de apeduct, precum şi ţinând cont de temperatuile joase ale aerului, s-a decis continuarea şi finalizarea lucrărilor a doua zi, pe data de 07.02.2020.

Astăzi, dis-de-dimineaţă, angajaţii furnizorului de apă au reluat lucrările, urmând să execute şi lucrările de astupare a şanţului şi de restabilire a terenului deteriorat în rezultatul efectuării lucrărilor de reparaţie la reţele.

Din motiv că pământul era umed şi nu era bine compactat, acesta s-a surpat, astfel că o autobasculantă din dotarea întreprinderii, care descărca pământ în scopul  astupării şanţului, a derapat, nimerind cu o roată în acest şanţ. Menţionăm, că incidentul a fost unul minor, în urma căruia nimeni nu a avut de suferit,  neînregistându-se careva deteriorări ale autobasculantei.