S.A. „Apă-Canal Chişinău” dă start sărbătorilor de iarnă! Pe sediul central al furnizorului de apă va fi conectat iluminatul de sărbători!

0
1176

Administrația furnizorului de apă a dat startul sărbătorilor de iarnă, joi, 1 decembrie, pe str. Albișoara, 38 sediul central al S.A. „Apă-Canal Chişinău”. Cu începere de la ora 17.00 a fost conectat iluminatul festiv de sărbători. Cu această ocazie, sediul întreprinderii,  a fost decorat cu sute becuri LED multicolore, care transmit magia sărbătorilor de iarnă. Luminițele sunt ornamentate în formă de brăduț, fulgi de nea și ploaie de steluțe. Iluminatul de sărbători va dura până pe 14 ianuarie, 2018.

Potrivit administrației iluminarea festivă a sediului central al furnizorului este o premieră, dar care cu siguranță va deveni o tradiție frumoasă. Astfel, timp te mai bine de o lună, atât angajații, cât și locuitorii capitalei vor putea admira jocul feeric al luminilor de sărbătoare.

În holul întreprinderii a fost instalat de asemenea un brad de Crăciun. Mai mult, cu această ocazie, angajații întreprinderii pot lăsa un mesaj haios lui Moș Crăciun. Cele mai ingenioase scrisori vor fi premiate.

De asemnea, angajații furnizorului de apă își propun până pe 25 decembrie curent să doneze fie bani, fie cadouri. Ulterior, donațiile acumulate vor fi transmise copiilor de la orfelinat.