S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” redeschide și schimbă programul casieriei

0
707

       În contextul decretării stării de urgență pe teritoriul R. Moldova pentru  prevenirea contactării și răspândirii virusului SARS-CoV-2 (COVID-19) și întru asigurarea comodității clienților noștri, cu începere din 13 aprilie 2020, este redeschisă casieria Centrului comercial asistență clienți din str. Albișoara, 38.

       Pentru că suntem responsabili și pentru că ne dorim să le oferim chișinăuienilor un climat de siguranță, urmăm cu strictețe, în permanență, normele de igienizare și securitate ce se impun, astfel că accesul abonaților pentru plata facturilor va fi permis, fiind restricționat la o singură persoană.

Programul de funcționare al casieriei va fi:

luni-joi – 8:00-17:00

vineri – 8:00 15:45

pauza de masă – 12-12:45.

Excepție: perioada 18-21 aprilie – Sărbătorile Pașcale, când casieria va fi închisă.

       Menționăm, că în scopul asigurării continuității serviciului de furnizare a apei potabile, de colectare și de epurare a apelor uzate, în această perioadă de criză, S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” are nevoie de resurse financiare pentru a achiziționa reactivii necesari tratării apei brute, pentru ca aceasta să devină potabilă, pentru a plăti energia electrică utilizată în procesele de producție, pentru captarea, tratarea și transportul apei către utilizatori, pentru transportul apei uzate și epurarea acesteia, pentru a plăti apa brută și contribuțiile specifice pentru apele uzate evacuate etc.
       Concomitent reamintim, că în perioada  stării de urgență, este suspendată doar debranșarea pentru neplata la timp, nu și achitarea facturilor, care  reprezentă contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare de care beneficiați și care este iminent necesar de a fi achitate.
       Subliniem, că furnizorul de apă activează după aceleași principii economice ale economiei de piață și nu va putea funcționa fără asigurarea unui minim cash-flow necesar, condiţie absolut necesară în această perioadă de criză.

       Reamintim, că de rând cu achitarea facturilor în casieria întreprinderii, rămân în vigoare posibilitățile de plată prin terminalele băncilor sau internet banking.
       S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” mulțumește tuturor cliențiilor, care conștientizează faptul, că achitând facturile sprijină efortul nostru de a asigura continuitatea serviciului în întreaga arie de operare, dar și pentru a continua investițiile începute, menite a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.