Sărbătoarea veteranilor S.A. „Apă-Canal Chişinău”

0
648

Cu o istorie de 127 de ani, clădită cu aportul a zeci de mii de oameni, majoritatea dintre care au lucrat toată viața la întreprindere, vineri, 20 decembrie curent, S.A. „Apă-Canal Chişinău” (ACC) şi-a onorat veteranii muncii, care, cu promptitudine și profesionalism, s-au pus în slujba cetățenilor, activând în cadrul întreprinderii de la 20 până la 50 de ani şi participând activ la soluţionarea problemelor curente ale întreprinderii. 

Aşadar, în cadrul Seratei veteranilor au fost omagiaţi cei 104 veterani cu vechime în muncă, după cum urmează: 50 de ani – 2 angajaţi, 45 de ani – 3 angajaţi, 40 de ani – 6 angajaţi, 35 de ani – 17 angajaţi, 30 de ani – 22 de angajaţi, 25 de ani – 29 de angajaţi, 20 de ani – 24 de angajaţi.

Serata omagială a fost deschisă de dl Andrei Cebotari, preşedinte al Comitetului sindical al ACC, care a salutat printr-un mesaj de felicitare veteranii, mulţumindu-le pentru contribuţia adusă întreprinderii.                                        

Veteranii muncii din cadrul S.A. ,,Apă-Canal Chişinău au fost de-a dreptul scăldaţi în omagieri şi cuvinte de înaltă apreciere din partea administraţiei ACC, în persoana dlor Anatolie Lichii, director tehnic,  Ivan Burdila, director economic, Andrei Şaptefraţ, director comercial, dar şi a invitaţilor speciali, dlui Ilie Ceban, viceprimar al mun. Chişinău, şi dnei Ana Selina, preşedinte al Consiliului Federaţiei Sindicatului ,,Sindindcomservice”, care au menţionat, că omagierea veteranilor înseamnă, înainte de toate, experiența, determinarea și profesionalismul angajaţilor care, de-a lungul timpului, și-au făcut meseria cu respect față de ceea ce presupune prestarea unor servicii de calitate.

Munca şi dăruirea de sine a veteranilor merită respectul şi gratitudinea lucrătorilor întreprinderii, dar şi a locuitorilor urbei. Niciodată cuvintele de mulţumire nu vor fi pe măsura eforturilor depuse, experienţei şi înaltului profesionalism al  veteranilor întreprinderii, care permanent sunt apreciaţi şi respectaţi, fiind prezenți în toate rapoartele, omagierile, iar despre ei se vorbește onorant

La mulți ani plini de realizări şi succes tuturor celor, care poartă cu mândrie titlul de ,,Veteran al  S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”!

În prezent, în cadrul întreprinderii activează peste 1800 de angajaţi, dintre care 420 au lucrat mai mult de 20 de ani la întreprindere, fiind titulari ,,Veteran al S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”.