Tunel de dezinfecție pentru angajații și consumatorii S.A.,, Apă-Canal Chișinău”

0
467

Pentru că ne pasă de sănătatea Dvstră , vrem să vă protejăm! De acest slogan și deziderat se ghidează administrația S.A.,, Apă-Canal Chișinău” în acțiunile sale menite să prevină și să combată infecția cu COVID-19. Prin urmare, chiar în fața Centrului comercial și asistență clienți a fost montat un tunel pentru dezinfecție. Tunelul acesta, propune o multiplă acțiune: un covor îmbibat cu dezinfectant care curăță tălpile încălțămintei persoanelor sau roțile tărgilor care trec prin tunel, apoi un sistem de duze care împrăștie ca un spray substanțele dezinfectante pe hainele, brațele și corpul persoanelor care trec prin tunel, fapt  care ar duce la ,,distrugerea agenților patogeni”. Acesta pulverizează cu substanțe active ce distrug virușii și bacteriile odată ce persoana trece prin tunel.

Pentru o dezinfectare totală, omul trebuie să stea în tunel nu mai mult de 5 secunde.

,,Pentru că problema coronavirusului persistă și ia amploare ne-am gândit că acest dispozitiv va asigura protecția angajaților și consumatorilor și nu în ultimul rând va fi o soluție inofensivă pentru sănătatea oamenilor”, a declarat Anatolie Lichii, director general interimar al S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”.

De asemenea, întru asigurarea comodității clienților, Furnizorul de apă informează că toți angajații ACC sunt echipați în modul corespunzător cu măști de protecție. Accesul consumatorilor în incinta furnizorului de apă este limitat, iar la necesitate le sunt puse la dispoziție maști și mănuși. Chiar la intrarea în sediu sunt produse de igienă și dezinfecție.

În incinta operatorului, în special, în locurile unde există contact direct cu persoane din exterior, toate suprafetele sunt dezinfectate periodic și sunt puse la dispoziția clienților dar și a angajaților, solutii de dezinfecție.