130 ani de la fondare
Evenimente

Sistări temporare de apă pentru 22 martie

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne, miercuri, 22 martie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate de la orele 09.00 pînă la orele 16.00.  Deconectările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate, și anume branșarea apeductului nou construit cu d-315 mm. din str. Decebal - N. Titulescu. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi: Trandafirilor, 2/2, Decebal, 59/3.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.