de la fondare
Evenimente

Echipele S. A. „Apă-Canal Chişinău” la datorie și de Sărbătorile de Paști!

Administraţia S.A. „Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoştinţă tuturor abonaţilor că, în perioada 15 aprilie – 17 aprilie, zile în care se vor sărbători Sfintele Sărbători de Paști, Departamentul Dispecerat, echipele de intervenţie, dar şi alţi reprezentanţi ai societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 022-256-666 sau 022-857-777 vor fi preluate non-stop.

Pentru a acţiona cu promptitudine, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut. Astfel, şi în zilele de weekend vor lucra câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 2 echipe pentru reţelele de canalizare. De asemenea, de la Dispecerat vor lucra câte 2 echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. Suplimentar, luni, pe data de  17 aprilie, va mai lucra o echipă de la Departamentul rețele de canalizare și stații de pompare a apelor uzate. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție se va mări, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

Echipele de intervenţie vor acţiona rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.