de la fondare
Evenimente

La datorie oricând. Echipele de intervenţie al S.A. „Apă-Canal Chişinău” lucrează non-stop!

Administrația S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoștință tuturor abonaților că va asigura servicii de permanență în perioada 22-24 aprilie 2023. Astfel, reprezentanții Operatorului informează că în perioada 22-24 aprilie 2023, când angajații din sfera bugetară vor beneficia de zilele libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale, vor fi asigurate în continuare activitățile pe care le desfășoară în mod current furnizorul de apă. În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din aria de acoperire, cât și la cele de canalizare. Prin urmare, toți consumatorii Operatorului vor fi asigurați cu servicii de apă și canalizare de calitate 24 din 24 de ore.

Mai mult, în perioada sus-menționată, 22 aprilie -24 aprilie, Departamentul Dispecerat, echipele de intervenţie, vor activa în regim normal. Apelurile către telefoanele Dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acţiona cu promptitudine, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut și în zilele de weekend. De asemenea, în caz de necesitate, numărul  echipelor de intervenție va fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată. Atenționăm consumatorii că pe site-ul întrepriderii acc.md sunt afișate toate avariile care se înregistrează la rețeua de apă și de canalizare, dar și timpul de remediere al acestora.                                                             

În perioada 22 aprilie -24 aprilie, zile în care se sărbătorește Paștele Blajinilor, casieriile societății nu vor avea program de lucru, plata facturilor către S.A.,, Apă-Canal Chișinău” se va putea face prin plăți online:

- Prin intermediul Web-banking, dacă dispuneți de un card bancar, prin selectarea opțiunii Servicii comunale, selectați S.A. „Apă-Canal Chişinău”, introduceți numărul de contract/cont personal şi/sau numărul bonului de plată şi urmați pașii de realizare a achitării, iar la final, descărcați şi salvați chitanța, drept confirmare a efectuării plății.

- La terminalele de plată, bancomatele amplasate la intrarea în supermarket-uri, farmacii, stații PECO etc., prin selectarea opțiunii Servicii comunale, selectați S.A. „Apă-Canal Chişinău”, introduceți numărul de contract/cont personal şi/sau numărul bonului de plată şi urmați pașii de realizare a achitării, iar la finalizarea tranzacției, veți primi cecul electronic, drept confirmare a realizării plății.

Menționăm faptul că ziua de luni, 24 aprilie 2023, este zi nelucrătoare stabilită la nivel național.