de la fondare
Evenimente

Sistări temporare de apă pentru 19 mai!

Consumatorii din sat. Ghidighici, de pe următoarele adrese: A. Mateevici; Păcii; M. Costin; Nucarilor; Mioriţa; V. Costin; L. Deleanu; Alba Iulia, vor rămâne, vineri, 19 mai, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate în intervalul de timp 09:00- 17:00 și au loc în legătura cu executarea lucrărilor planificate, și anume spălarea și dezinfectarea turnurilor și rețelelor de apeduct.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Informează-te din prima sursă Primăria Chișinău.

t.me/Primaria_Chisinau