de la fondare
Evenimente

Anunț Important pentru consumatorii din suburbiile mun. Chișinău!

În atenția consumatorilor din suburbiile mun. Chișinău, în perioada 22-31 mai curent, reprezentanții furnizorului de apă vor activa în cadrul Primăriilor în scopul semnării contractelor directe în ceea ce privește serviciul de evacuare a apelor uzate din haznalele gospodăriilor.

Astfel, specialiștii S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” vor avea un program de lucru coordonat conform anunțurilor plasate la Primăriile din suburbii.

În acest context, îndemnăm toții consumatorii care nu sunt racordați la sistemul public de canalizare să se prezinte pentru a încheia Contracte de prestare a serviciilor de colectare, transportare și  evacuare a nămolului fecal acumulat în haznale  și instalații individuale.

Prin urmare, Vă prezentați la Primăria din localitate cu  copia buletinului de identitate.

 Vă mulțumim anticipat pentru receptivitate. Pentru alte detalii și informații ne puteți contacta de luni până vineri la nr. de  tel 022 256-804, 022 256-725, 022 256-947.

Totodată, atragem atenția să nu apelați la firme terțe care prestează servicii de vidanjare, deoarece este o acțiune ilegală care se pedepsește conform legislației.