de la fondare
Evenimente

Reprezentanţii S.A. „Apă-Canal Chişinău” au participat la Iaşi, la serie de seminare cu sloganul „ Zilele Industriei Siemens: Tehnologia de mâine, livrată astăzi!”

O nouă vizită de lucru la Iaşi. În perioada 19-20 aprilie curent, reprezentanţii S.A. „Apă-Canal Chişinău” au participat la un eveniment special organizat de Siemens România, prin diviziile Digital Factory (DF) și Process Industries and Drives (PD), cu sloganul „ Zilele Industriei Siemens: Tehnologia de mâine, livrată astăzi!”.

Pe parcursul acestor zile, specialiștii noştri, de comun acord cu partenerii din România au participat la diverse prezentări interactive și workshop-uri: monitorizare consum energetic și multiengineering; Telecontrol – soluții hardware și software, vizualizare; SIMATIC B Data – obținerea performanței și eficienței maxime din rapoartele și datele consumului energetic; Demaroarele compacte și relația cu sistemul de automatizare; ș.a. Printre subiectele discutate au fost şi ultimele tendinţe şi noutăți din industrie, implementarea sistemului  de monitorizare,  controlul și achizițiile de date SCADA.

Zilele industriei reprezintă o serie de workshop-uri şi prezentări de produse şi servicii Siemens organizate de diviziile Digital Factory şi Process Industries and Drives. Prin evenimentele dedicate clienţilor, echipele DP şi PD oferă suport clienţilor pentru a spori gradul de eficienţă în utilizarea echipamentelor şi soluţiilor Siemens. Evenimentele sunt structurate pe două zile, una dedicată soluţiilor DP şi cealalată dedicată soluţiilor PD. În fiecare zi, reprezentanţi ai partenerilor au parte de prezentări specializate, intrând direct în contact cu specialiştii departamentelor din cele două divizii. În cadrul evenimentului au fost prezentate soluțiile Siemens dedicate digitalizării – aplicabile în sectoarele industrial variate. Compania Siemens a pus la dispoziția participanților o gamă completă de soluții integrate dedicate industriei, oferind în același timp servicii și training companiilor din diverse sectoare industriale. În cadrul evenimentului, reprezentanţii Siemens au demonstrat portofoliul complet al Diviziilor Digital Factory și Process Industries and Drives și, în același timp, au descoperit cele mai noi tendințe în domeniul automatizărilor industriale.